martes, 2 de septiembre de 2008

VALENTINO ROSSI








Quan el numero 46 significa i vol dir el numero 1.Per mi es un dels pilots que em fa vibrar ,ja quasi no em recorde de KEVIN SCHWANTZ, aquell pilot texà que em maravellaba. En TABUGLIA el seu poble a ITALIA el altre dia canviaren les plaques de prohibido anar a mès de 50 per hora , per la de 46. Te una personalitat molt gran, aquest any li esta servint de cura de humiltat, ja que a tornat als seus arrels i es nota a les carreres. Esta mès centrat desprès de deixar-se al antic manager i despres de dues anys sense guanyar, seu esta prenint seriosament, quan el veig pilotar i esta centrat no hi ha ningù que li puga seguir el ritme ja que aixi es de un altra galaxia.

Va ser el primer al que portar "el nº 1" a la seua moto no li va importar no ficar-sel al carenat de la moto seua supose que als seus patrocinadors no lis deuria de caure molt bè.Ell a demostrat que lo important no son els nùmers, sino els fets ja que per mi es un autentic " monstre" del motociclisme.

Ni ha una auntentica ROSSIMANIA a internet, que es aon he tret aquestes fotos , pagines oficials i no oficials, es pot traure tota classe de informacìo de VALENTINO, no vuic ser el que informe d'ell, no es la meua missio. Jo tan sols vuic fer una reflexiò, ja que una persona si es bona en la seua feina, pot tindre dies mals o no tan bons com a ell li van pasar els ultims dues anys, temes fiscals al seu pais, no molt ven assesorat per els seus managers, si u es cetra en lo que sap fer que es pilotar, tornara a se el millor. I el millor no es el 1, sino el 46.




PD.-NO DEIXEU LA SENDA VELLA PER LA NOVELLA.

No hay comentarios: