domingo, 21 de septiembre de 2008

YOU´LL NEVER WALK ALONE....


.
Quant la vida de alguna persona entra en algún "túnel",la gent que està al seu voltant deu de ficar el fanal que els alumbre i deuen de ser el suport que es fa falta per guiar-los fins al final,i que mai camine soles" YOU´LL NEVER WOLK ALONE",que no es senten desvalides i es senten arropides sempre.
La gent no deu de pensar que molesta, ni que fastidia i deu de pensar que darrere d'ells tenen el que més volen,la seua família i els seus amics.
Tots esperen que et fiques bé, a dia de ara, quan escric açò se positivament que el recolçament és total, tots els que estem al teu voltant mai et deixarem" caminar a soles", ja que si algú ho fa, es que realment no t'estima, no et demane que em comprengues per que faig açò, és la meua forma de dir-te que et conec fa molt de temps, i encara tinc ganes de que ens quede molt de temps d'amistat.
Fa quasi 25 anys que et conec, sempre ens haveu demostrat la qualitat humana de la parella, per mi i ven bé que ho sabeu els dues, sou molt importants en la meua vida i també per la meua família.
Com a bona MAÑA que eres de naixement, però com a millor valenciana que eres d'adopció,has fet de VALÈNCIA la teua casa i portes la valenciania i el idioma ben alt, per a mi eres un motiu d'orgull,vares viure prop d'on jo vaig fer la mili, sempre recordaré una anécdota que em va contar ta mare d'aquell lloc.
Mai caminaràs soles ja que tens una qualitat humana que "s'en ix" per el teu cor, el que et coneix sabrà de qui parle, no fique noms ni done posicions,lo important es la QUALITAT de la gent que t'estima, mai deuràs de sentir-te soles ja que el que no està per ajudar-te no fa falta i no et mereix crèdit.
M'agradaria que aquest càntic que els seguidors del LIVERPOOL canten i que jo et tradueix al castellà,et done forces per eixir junt a tots, i no et sentes a soles.



YOU' NEVER WALK ALONE...



Cuando camines a través de la tormenta.
Mantén bien alta la cabeza.
Y no te preocupes por la oscuridad.
Al final de la tormenta.
Hay un cielo dorado.
Y el dulce canto de una alondra.
Camina a través del viento,camina a través de la lluvia.
Aunque tus sueños se vean sacudidos y golpeados.
Sigue caminando con esperanzas en el corazón.
Y jamás caminarás solo...
Nunca caminarás solo.
Sigue caminando, con esperanza en el corazon.
Y jamás caminarás solo...
Nunca caminarás solo.



PD.- A TOTES LES DONES QUE ENS DEMONSTREN QUE ELLES SON MÉS FORTES DE LO QUE PENSEM.

No hay comentarios: