sábado, 24 de enero de 2009

GUANTANAMO

Ja era ora que algù, tancara GUANTANAMO eixa carcel vergonya a tot el mon. Fa un any al menys vaig signar un manifest encontra d'eixa carcel, jo ja sabia que la meua signatura no faria falta, encara que per coherencia ho vaig fer.
De moment OBAMA ha fet un gest, molt important i significatiu el primer dia del seu mandat, una decissió que contraix al anterior mandatari que l'habia utilitzat molt sovint.
Jo em pregunte.
-EIXOS MANDATARIS SI HAGUEREN ESTAT ALLI TANCATS QUE HAGUEREN FET?-
-SE ES CULPABLE ABANS QUE INNOCENT?.
-ES POSSIBLE SER DEMÒCRATA I TORTURADOR A LA VEGADA?.
El cinisme es tipic americà, i ùltimament tambè se habia escampat per EUROPA, ja que amics de BUSH, ho desarrollen tots els dies quan parlen, gent que negà la major en la busqueda de armes a IRAQ, moralment no pot parlar. Li han pagat com seu mereix el amic de les AÇORES, sense medalla donada per BUSH, a tots els de la foto menys al nostre ex-president.
Obama ha començat una nova era al mon, espere i desitje que ens vaja bè a tot hom, ja que una de les formes per acabar al terrorisme al mon, podria ser que desapareguera la pobresa al mon, i que els recursos es repartiren millor. Ja que una persona desesperada li dona igual la forma de morir.
L'onu deuria de donar un pas endavant i demanar que ISRAEL cumpleixca les resolucions que li toquen en la retirada dels territoris ocupapats, ja que no es pot resoldre el problema, si fa uns 30 anys que el judios fan lo que es dona-la gana respaldat per el nord-americans. Per que lo que ells han fet a GAZA tan sols te una paraula per definir-ho i eixa no es altra que GENOCIDI, i pareix mentida que ells no es recorden lo que es varen fer a la segona guerra mundial.

JA VA SEGUENT HORA QUE LA GENT VIXCA EN PAU. YES WE CAN.

No hay comentarios: