domingo, 4 de enero de 2009

PALOMA




Fara uns 15 anys a la meua boda, va cantar el"AVE MARIA", una de les cancions més emotives que es poden escoltar, la germana i amiga de la meua dona, aquesta xica a fet carrera als cors de "RTVE I A PARIS", tot aço es molt emotiu, encara que jo per a emocionar-me no em costa res. Li sol dir a les meues filles que eixa xica la coneguem molts anys, i no podia pensar que hui podrien escoltar-la les meues filles. S'han quedat en la boca oberta ja que ella canta molt bé, el trompetista i el xic del orge també ho han fet molt bé.
Lo que més ens motiva a la meua dona i a mi, es que a traves de la musica es poden fer coses molt boniques, i a traves de la musica hi han persones que volen portar la pau a certes parts del mon com" BAREMBOIN", i a traves de la pintura també hi han persones que volen portar la PAU, a tot lo mon, si no que li ho diguen a PICASSO,quin es el simbol de la pau "PALOMA". La musica per nosaltres SIGNIFICA que les nostres filles pugen ser millor persones i més tolerants.
El concert a estat molt bé i didàctit, ensenyat certes cosses ensenyat a la gent que ahi estavem, molt bonic i ens ha agradat molt ja que fins i tot la meua dona a plorat molt, i JO també.
Espere que no tardem tant de temps en poder escoltar-te. I que a traves de la musica i de les noves tecnologies, ens faça comunicar-nos més.
ET SEGUIREM MIRANT PER LA 2 DE TV ELS DISSABTES DE MATI.

1 comentario:

paloma chisbert dijo...

Muchas gracias Willy, por las fotos, el comentario y sobre todo por venir a disfrutar el concierto conmigo y poder conocer a vuestras hijas.
Un abrazo
Paloma chisbert