miércoles, 25 de febrero de 2009

IL.LUSIONS FALLERES








Les il.lusions son estats temporals de anims, lo que no es veu , espot fer realitat si este il.lussió, ja que le persones podem i si volem podem menejar muntanyes.
Que no faria un pare o mare per un fill, si esta dins de les seues disponibilitats jo crec que quasi tot, i per aixo les il.lusions de uns xiquets deuen de estar recolsades per els majors, ja que sin eixe recolsament no hi hauria res, i no es podria somniar.
Fa temps varem conéixer la meua dona i jo mateix, a uns pares que portaven al seu fill a la mateixa escola que la nostra filla, i ara per ara encara van a la mateixa escola, s'han fet vells amics i persones que mai han sigut alfafarenques, s'han integrat de lo més al seu poble i al seu barri, i per que no dir a la falla del barri.
Eixémple de integració ja que si uno es de LA PUNTA, ella es MASSANASERA"poble dels sabuts", bona gent i mereixedora de un reconeixement ja que sense ells el blog de la falla no seria lo mateix.
La il.lussió del seu fill l'han fet pròpia ja que si no qui portaria al xiquet ,per tota la geografia fallera. Sense ells no seria possible.
A les meues fills també es fa il.lussió vestir-se de fallera i a mi em plene de goj, si elles ho fan. Encara que sempre diré que soc més music que faller, això no vol dir que m'agraden els amics i les falles. I que les meues filles puguen gaudir del dos ambients en les seues amigues.

SOMNIAR ES GRATIS, FINS QUE NO HO PRIVATITZEN, MOISES FES TEU AQUEST SOMNI.

1 comentario:

el coco dijo...

gracies per tot amic eres gran