domingo, 1 de febrero de 2009

MI MAMA............................













...............Me mima mucho.
Aquest dia es especial per mi ,ja que a les mares les deguem la vida. I hui es el 74 aniversari de ma mare, i a la que li estic molt agrait per donárme-là i també per saber criar-me com bé ha fet i sabut.
De forta educació cristiana, ja que va tindre familiars al clero, i també per haver estudiat a un col.legi de monges, ella ens ha impartit una educació racionalista i de respecte a les persones i que ratlla la perfecció per a mi. Abanderada de la família per excel.léncia va saber cuidar al seus fills hi ha las seus pares, i sogres en una dedicació molt bona.
Ja fa un grapat d'anys que va nàixer i no es cossa de descobrir l'edat de les persones sin saber-ho elles, encara que ella mai li ha donat importància a la seua edat, si no que la viu el dia a dia com moltes donnes del seu entorn treballant per els seus.
Per les fotos que he pogut recollir la seua vida va transcorrer feliç, ja que hi ha bona serie de records que ens porten a una època plena de felicitat.
Al transcorrer dels anys es va casar amb el meu pare i d'eixa unió varen resultar 3 fills, i sempre han estat al costat nostre i dels seus nets, i es de ser "BIEN NACIDO EL SER AGRADECIDO".
Sempre que el seu temps li ha deixat, ha ajudat a la ciutadania desde les ames de casa, la música i les cambreres de la verge, les quals tenen els seus cognoms a la plaça del poble en reconeixement per la seua llavor abnegada per ajudar al poble.
Els nostres pares sempre ens han dedicat un minut de la seua vida, ajudant-mos en els estudis i en la feina , i ajudant-nos en les bodes, encara que estic traumatitza per fer que prenguera la comunió als sis anys, i crec que aixo fon determinat per convertir-me al ATEISME, no els ho reprotje ja que a eixos temps del("TIO PACO", si collons el de FERROL), no era molt normal que la gent se eixquera del guió.
Com persona i com mare li no li puc donar més nota fins que els que manen no canvien el sistema de puntuació als exàmens ja que la matricula de honor que obté a la universitat de la vida, es ta jalonada per un "CUM LAUNDEN".
GRACIES MAMI PER FER QUE JO ESTIGA AÇI, GAUDINT DE LA TEUA PRESENCIA. BESETS I QUE COMPLEIXQUES MOLTS MÉS.

1 comentario:

Unknown dijo...

Jo també li done el CUM LAUDE, crec, bo, no ho crec, estic segura que és una de les persones més bones de la terra!
Gaudeix de tenir-la, tu que encara pots!
Moltes felicitats Tía Maria!!!
Per molts anys!!!