lunes, 9 de febrero de 2009

NEVEN SPHAIJA"EL DESITJAT"











L'altre dia vam passar una velada, en la que la PENYA EL TRIPLE de PAMESA , va fer el seu sopar de cada any, molt bè acompanyat per SPHAIJA, VUKOVIC,CLAVER, RAFA MARTINEZ I JESUS VILLARREAL" CAP DE PRENSA", vam estar a un local de BENIMAMET en que seu pasarem de lo més be.
Lo millor va ser lo que en transmeteren tots els invitats sobre tot els dues entrenadors, el vell i el actual, ja que si MIKI fou el que ens guanya la copa del rei al 98, NEVEN porta a seu curriculum 7 lliges en diferents llocs d'europa, i en dues d'ells el seu equip no era el predominant, i va fer un equip agresiu i transformant el caracter de la gent guanyador.
El que em coneix sap que encara liem va faltar dirli algo, i preguntar sobre el equip, pero puc dir que em quedi satisfet, ja que em dona la sensaciò de que vol canviar-ho to si el deixen. Ja que per aquest cami no anem bè, ja que la gent s'etaba acomodant, jugadors i altres persones del club. Per ser els primers deguem de ser els millors i tot comença en creureser-ho i treballar per eixos objetius.
Ens deixa bocabadats quan li vaig preguntar de fitxatjes per l'any que be, i em va dir-- que el jugador que no vuiguen en altres equips ,ell no el voldria i si vinguera algu deuria de deixar-se el alma, com tots em vist, estan abandonant el vaixell"LES PRIMERES RATES", eixa gent que pensa que en lo que a fet ja te prou no ens interesa.
I que dir de MIKI "EIXE LLIBRE OBERT", que ho es i tan explicit, que no fa falta que ho repeteixca. 18 anys porta a vALENCIA i va ser el primer entrenador en ficar el cartell de !NO HAY BILLETES" a un partit de basquet femeni,i que dir del que ens guanya la famosa copa del rei del 98, es un crac.
Tambè ens acompanyaben VICTOR CLAVER I RAFA MARTINEZ, la gent que es sentaba al seu voltant, me comenten lo bè que so pasaren, ja que son gent cordial i profesionals.
Neven espera com l'aigua de MAIG, a VICTOR ja que per a ell jugara en les dues posicions, ja que tacticament CLAVER , pot i deu fer.ho bè.
Si el entrenador fica i implanta la seua filosofia de joc, jo crec que el que vinga no s'acomodara i deura de deixar-se la pell tots els entrenament, ja que per a ell el fisic es important per jugar a la millor lliga d'europa.
QUE PENSARIEU DE UNA PERSONA QUE PARLA BÈ DEL'EQUIP QUE EL FICA EN L'ATUR?.
Eixe es NEVEN queparlà molt bè del TAU, en el que guanya la lliga l'any passat, diu i recorda el equip superprofesional que ets, i lo ven organitzat que esta, jo emVig quedar bocabadat. El discurs del final va estar carregat de bones intencions, ja que un entrenador en eixe curriculum que te SPHAIJA, que de 7 equips diferents ,ha guanyat 5 vegades la lliga en altres tants paisos d'europa, algo deu de saber.
PD.- DEIXEM-LO QUE FIQUE LA SEUA FILOSOFIA DE VORER EL BASQUET, PER FAVOR. ESPERE NO ENGANYAR-ME.

No hay comentarios: