sábado, 30 de mayo de 2009

GO PAU!!.GO LAKERS!!




Aquest any deu de ser el definitiu, ja que si no passen els anys i lo de guanyar la n.b.a. es pot ficar costera baix. Pau Gasol es mereix guanyar i com no els LAKERS, la gent que ens importa el equip angeli, ens importa mès el equip i l'institució que els jugadors, ja que ells passen i el equip es queda.
Soc i em vaig fer dels LAKERS per MAGIC JHONSON, ja que vore jugar a un base de 2,06 cm, es tot una "GOZADA", ja que si tots jugaren com ell altra cossa ens passaria als amants del basket. En aquells anys 80, els equips del CELTICS eren enemics tancats dels californians, encara que això no fora òbiç per que les estrelles d'aquells equip foren amics.
Bé per PAU, i per tots els espanyols que anaren i estan en la millor lliga del mon, ja que no estem fent el ridícul ja que tots estan donant el nivell.
Vale PAU JA QUE A LA 2ª va la vençuda, fes-te fort a la zona, i ajuda al taranbana de KOBE BRYANT, ja que es creu DEU, I no arriba ni a BISBE, ja que els famosos tenen això, i es creuen que poden ells soles, si no que li pregunten a JORDAN QUE FEIA fins que no li ficaren un equip en condicions.

QUEDA MOLT POC PER QUE ES ENTRE EN LA HISTORIA.

1 comentario:

el coco dijo...

concurso:
pregunta
de estos tres hay uno de alfafar
¿QUIEN ES?

jajajajajaja