sábado, 13 de junio de 2009

2 ESTREL.LES, UN RECORD!!!!




Tot va començar quan alguns amics que estaven jugant dins de un equip professional de basquet, ses dona la ocurrencia de guanyar una copa del rei" VALLADOLID-98".
Això va ser uns del motius definitius per que jo em arrimara a "LA FONTETA" a vore basquet professional, fins açì em donava perea arrimarme, o en el seu defecte el que dira la meua dona.
Eixe partit corona un M.V.P., jove i innovador com NACHO RODILLA, i consagra un altra forma de fer basquet, altres equips pogueren fer-ho" JOVENTUD", anys més tard, que en 4 amigs i 2 estrangers guanyaren titols. Els titols no les guanyes els jugadors si no els equips ja que tota la gent es necesaria. Si no que li ho diguen a ZUBIZARRETA quan MIKI VUKOVIC li fica de titular, en un gest de innovaciò i també en un gest de tapar.li la boca a un entrenador ALTIU I ALTANER I MALEDUCAT, com ALFRED JULBE.
Com en alguna tertulia dia VICTOR LUENGO," si tenim homes alts i forts podrem guanyar algo", i quanta raò tenia ja que quan hem tingut pivots determinats al equip, el equip sa vist reforçat i ho agrait" TIM PERRY,OBERTO,TOMASEVIC", i més gent que cadaescu tenia la seua parçela. Gent sacrificada com ASIER GARCIA, ALFONS ALBERT, IÑAKI ZUBIZARRETA, BERNI ALVAREZ, ETC...)ja que te que haber gent sacrificada i que no demane ni aigua, i faça equip.
Estrel.les hi han poques ,lo que més abunda son els figurins, i son els que menys rendeixen ja que si al menys tingueren el espirit de sacrifici que ha portat a VICTOR LUENGO a estar 18 anys actiu jugant al basquet, altra cosa ens haguera passat ja que moltes vegades han passat jugadors sin pena ni gloria.
Que de doir de les dues persones que tenen i tindran el seu NUMERO DE SAMARRETA, retirada de la circulacio, això en basquet simbolitza el exit, siga personal o siga profesional, ja que significa el reconeixement i el recolzament de una aficciò volcada amb el seus idols.
La gent que vitupera i vilipendia a les seues figures més emblematiques no es mereixen que donen suport a eixe equip, la llibertat d'expressió es un dret, peró que no s'obliden abans del respecte a les persones.
L'altre dia al acomiadament de LUENGO, vaig tindre la oportunitat de xarrar amb els dos per separat i em dona l'impressió de que pensaven lo mateix i ja que son gent que a estat a la casa molts anys, la seua opinió per lo menys deuria de ser escoltada ja que alguna cosa deuen de saber.

UN RECORD PER SEMPRE, DUES ESTREL.LES AL FIRMAMENT.

2 comentarios:

Miguel Angel Hernandez dijo...

Willy, yo iba a ver al Pamesa desde antes de Victor, tenia el pase, pero simplemente iba a ver al equipo de mi ciudad. Cuando a pareci Victor Luengo se convirtio en MI equipo. Gracias capitan.

Miguel Angel Hernandez dijo...

Por cierto, soy Miguel "el cureta"