martes, 23 de junio de 2009

COMENÇA L'ESTIU!!!!







Aleshores en aquesta nit magica de SANT JOAN, en la que es dona començament al estiu en la que rememorem eixes ancestrals idees de la purificacció, i demès cosses de meiges i bruixos, que se m'escapen de la ma.
Al estiu s'acaben el col.legi i s'acaben les vacances dels més majors ,ja que com co-responsables dels nets s'els s'han porten als xalets o es tenen en guarderia. Tambè al acabar-se el curs venen les notes i algunes dol.lentes per alguns, a lo que deuran de estudiar més per preparar-se per recuperar a SEPTEMBRE.
Com ve sabeu tots al estiu "LA FIGA BUSCA EL .....", ja que la sang altera açó de la calor, i esperem tots de poder gaudir de uns dies de vacances al poble de la meua dona, per tan sols descansar.
S'han fet festivals als col.legis i als instituts i lo millor es poder vore a les teues filles participant i fent-ho de lo més bé als festivals, següent primeres ESPASES, i deixant el pabel.ló familiar ven alt.
Disfrutem de la platja i dels amics en sopar i piscines , i lo més important es que tornem a veurens a SEPTEMBRE tots. I sobre tot amb salut" I FORÇA AL CANUT". JA que lo que ens emportarem a l'altre mon son eixes PAELLES I TORRADES DE CARN, que es fan en companyia, i eixos acudits i eixes tertul.lies sobre operacions del PAVO.JAJAJAJA.

GRACIES A TOT HOM I GAUDIU DEL PERIODE D'ESTIU.

No hay comentarios: