martes, 9 de junio de 2009

TROBADES MUSICALS JUVENILS A XIRIVELLA







El passat dia 6 de JUNY, es va realitzar a XIRIVELLA" HORTA-SUD", la trobada de bandes juvenils. Bandes de la comarca de l'horta, varen quedar per passar un dia festiu, i gaudir de la musica i que aquest art siga punt d'uniò de la gent i de les bones costums.
Tot va trascorrer bé fins que anarem a sopar, la velada era calorosa fins que al tocar la nit es va cap girar un poc de fred, lo que va passar es que la gent acompanyat que varem anar, es varem calentar per lo mal que va estar fet el acte. Mal menjats i molt cabrejat per com ens tractaren, ja que la beguda calenta i els entrepans de risa, ja que fins açi tot va anar de lo més be.
S'oblidarem de XIRIVELLA i pensarem que el proper any a CATARROJA toca la seguent. Pensarem que al proper any ens tracten millor. Tornarem anar ja que lo mès important que tenim son els fills i l'amor per la musica. També dir al que corresponga que quan toquen el pasdoble VALENÇIA, per favor que fiquen una tarima per al mestre, eixe pasdoble a XIRIVELLA va ser mal tractat, ja que cadaescu tocaba a un ritme i una velocitat diferent, ja que es difícil que 1500 musics toquen a la vegada be.
També tan sols hi hague un diari de tirada regional que va ficar la noticia a la seua edició del diumenge, "EL LEVANTE-ÉL MERCANTIL VALENCIANO", esta clar que altres diaris reaccionaris en la nostra cultura no ho ficaren, ja que aquestes persones lo de TROBADES I ALESHORES, es pareix de lo més raro,raro, raro.
MARE MEU QUINA GELOR, I QUINA DESGANA. QUIN DESASTRE.

No hay comentarios: