martes, 7 de julio de 2009

QUE LI PASSA AL ESPORT VALENCIA!!!!!!!!!!




ALGU LI HA PEGAT EL SOL AL CAP.?
QUINA POLITICA DE BASE PORTEM.?
ON VOLEN APLEGAR AQUESTOS POLITICS.?

Estariem fent preguntes durant moltes hores i arribariem a una conclusiò.
FRACAS TOTAL.
El aparanetat i el pasotisme de la societat civil valenciana es primordial, per que els dirigents que manen a la comunitat valenciana façen lo que vulguen i es gasten els diners dels contribuients, i lo mès greu no es que aquestos ninots ,alguns dels quals es van a processar per COHECHO, lo mès greu es que hi aixca gent que els vote, això i que siga tipic a ESPANYA, que le lladres,mafiosos i altres animals de rapinya manen a certs governs.
Si tots son inoncents avans de ser jutjats, els politics ho deurien de demostrar-ho mès encara, ja que la credibilitat del sistema es desmorona.

EL ESPORT VALENCIA ESTA DE LA SEGÜENT FORMA:

HANDBOL MASCULI: no hi ha equip a la elit.
HANDBOL FEMENI: altres epoques graner de gent a la selecciò, i segúent moltes decades campiones de ESPANYA I EUROPA, atravesen els equips momentes de desapariciò.
El antic IBER,OSITO LA ELIANA, I EL ANTIC AMADEO TORTAJADA estan ferits de mort.
WATERPOLO: no existeix, fa uns anys en la elit.
FUTBOL-SALA: Desaparegut en combat, dues vegades antic ARMIÑANA.
BASKET FEMENI: de moment goça de bona salut, aixo no vol dir que no es poden constipar.
BASKET MASCULI: Traicionat per MANOLO LLORENTE, els ROIG deixen entre altres coses el equip fet per dues anys, i despres ja vorem.
FUTBOL: El Valencia i el LLEVANT d'amunt de la crisis economica que hi ha, ells mateixa pateixen una crisis de moralitat i de personalitat.
I tants i tants esports que hi han i no fique, ja que per que remourer la "MERDA", mentres la politica es no fer pedrera i ajudar a la gent de la base, que es per on es ajuda als equips, els dirigentes es gasten quantitats inmorals en gent com ECCLESTONE defensor del NAZISME, i de gent com BERTARELLI que lo unic que han fet es fer-se mil.lionaris acosta de la gent pobra.
Jo estime que s'han gastat uns 250.mil.lions de euros, pagats a tocateja en el canon de la COPA DEL AMERICA i la remodelaciò del CIRCUIT URBA. Per que pagarlis en má mentres hi han gent que treballa per la administracciò pùblica i cobra quasi 2 anys despres.
Despres de montar tot lo que han montat el nom de la comunitat si que esta en boca de tots i practicament en tot lo mon, es pot dir que em fracasat, a vista de la gent que els vota no es aixi. La gent fora de VALENCIA, lo bo que tenen es que ells no veuen la manipulaciò a CANAL 9, eixa tele que diu lo que vol i que si GOEBELS el amic de HITLER la haguera inventat no ho hagiera fet tambè. TELEVISIÒ PROPAGANDISTA DEL GOVERN VALENCIA.

2 comentarios:

Unknown dijo...

Estic d'acord en lo que dius sobre la manipulacio de la televisio valenciana, DONA AGONIA. Pero tinc que donarte un xicotet estirons d'orelles, en historia has patinat o siga un cero con una carabaça, ja que el ministre de la propaganda Nazi era Goebbles i no Goering.

JFERRAN - BLOC SEDAVÍ dijo...

Amic Willy, et trove "cremat", i tens molta raó, però l'altre dia lletgia una entrevista a no se quí de la que em vaig quedar amb una frase: "Cal lluitar per a no donar-li el plaer de la victòria al nostre enemic".I es axí, estem recollint els fruits del sistema del "pelotazo", El poder ho vol així, mantindre la ignorància i incultura del poble per a així poder manejar-nos al seu capritx.

Una vegada mès gràcies per la teua sapiència.