viernes, 7 de agosto de 2009

SOMNIS, REGALS I CO-FETS!!!!!!!!!!!!!!



La vida ens demostra que de vegades podem somniar o que lo que veguem al moment siga reial, i si més a més ho juntes tot eixen cosses que son un poc ciencia ficció.

L’altre dia em va contar un amic que va somniar que la seua famìlia va ser secuestrada, i que es va donar compte quan va vindre de fer exercìsi per la muntanya i va arribar a sa casa. La gent del poble deia que els havien secuestrat eren gent de paregut normal encara que amb accent del LLEVANT, i aixó li va inquietar molt, ja que per eixa part venien un grits en forma de grunyits, i que es pareixien als d’un os molt gran.
Aquest amic meu que li deien WALLY, em deia que els grunyits eren tant forts que li portaven a una gruta propera a una ciutat on hi havia un castell en que els seus maxims dirigents ,es oferien ajudar-los si havien" REGALS de per MIG", i on l’ama de claus de origen germànic i amb una veu greu també li solicítava que li regalaren algo també. El xic els deia que primer buscaren als seus familiars” dues filles ,dona i sogres), i desprès els donaria de tot, estava clar que aquestos personatges no volien fer res si avanç no cobraven i lo que més donava rabía al meu amic es que tenien a la justícia de la seua part.
Wally pensava que tot es podria pedre si en hores no hi havia ningù que eixira cap a la muntanya,ell comença a caminar fins que encontra una ERMITA on va encontra a un HOME descansant. No era molt creyent pero es va apropar al ermità.
Mentrès els mandamasos els reien de que al pobre no el ajudarien de balde, el home que descansava a la vorera de l’ermita es va identificar com el REI i li va DIR al xic que li donaria unes SABATES especials i que amb elles podria no fer soroll i correr de lo més per què el OS no el agafara.
La historia acaba feliç i fins i tot el REI castiga durament al cap del Palau i a l’ama de claus, i els fe deportar a un altre paìs en que la seua propera irrealitat fora de veres. El rei es va DIR que la gent que governa deu de fer-ho per ajudar al poble no per enriquir-se.

PD- EL MEU AMIC ESTAVA SOMNIANT ,JA QUE ELS " SONS" DEL OS ELS FEIA EL SEU SOGRE RONCANT, I LA HISTORIA EL QUE LA VUIGA QUE LA TRADUIXCA SEGON L’ACTUALITAT POLITICA DEL LLEVANT ESPANYOL.

......NO NOS ENGAÑEMOS,LA PROFESIÓN MAS ANTIGUA DEL MUNDO ES LA DE LADRÓN.

R.EDER,Ironìas

No hay comentarios: