martes, 6 de octubre de 2009

VICTOR LUENGO,CAPI FOR EVER.





Quan coneixes a la persona, deixes de pensar amb ell com jugador, i passes a donar-te de lo que es ell com a persona històrica del basquet valencia i veus que si la gent li fa un homenatge, deu de ser per que seu mereix i això es dificil, ja que " SER PROFETA EN LA TEU TERRA", es quasi que impossible la gent te reconeix.ca.
Seu mereixia i punt, i a més a més es VALENCIA, i homenatge al canto per que seu mereix.
I d'amunt molt emotiu i plors a manta i els sentiments a flor de pell, ja que si ù no es emociona quan li fan un reconeix.iment, serà que no seu mereix i jo sabia que s'emocionaria ja que es un" HOME DE DALT A BAIX".
L'altre dia al sopar de penyes del VBC, ja li ho dia jo, i així va ser. La gent l'aprecia i veu que sense ser el paradigma de GRAN JUGADOR DE BASQUET, Victor Luengo es un JUGADOR GRAN on cal, ja que sense ell i els jugador guanyadors de la copa del rei al 1998, aquest equip no sería res, ja que lo difícil es començar, pot ser que si aquest grup no haguera guanyat la copa a VALLADOLID, hui serien jugadors al nostre oblid.
VICTOR LUENGO I NACHO RODILLA estan en lo més alt del nostre cor i les seus samarretes estan a lo més alt del nostre pabellò, ja que un equip sense historia no es res, i nosaltres amb poc de temps a la A.C.B., ja tenim 2 títols i 2 samarretes retirades.
QUI SERÀ EL PROXÌM JUGADOR QUE SI LE RETIRE LA SAMARRETA?
Eixa pregunta es difícil però espere i desitge que VICTOR CLAVER siga el pròxim i a vore si em fa cas, i em tapa la boca i explota com jugador i d'acì uns quants anys esta a la N.B.A.
Quan es traspassen les emocions, veus gent amb samarretes de LUENGO signades per ells, gent que son mestres i gent amb oficis variats, no et sap greu portar el seu número i demostrar que t'agrada la seua" GARRA AL JUGAR AL BASQUET", va per tu VICTOR" CAPITA FOR EVER".

GRACIES VICTOR PER EL MINUTS QUE ENS HAS FET GAUDIR DEL TEU JOC, JA QUE HAS CREAT L'ESCOLA DEL " SACRIFICI I SOLIDARITAT AMB ELS TEUS COMPANYS D'EQUIP.

2 comentarios:

olga 73 dijo...

muchas gracias por todo willly,me siento orgulloso de que me veas asi.

Beamartin dijo...

Un "siempre estarás entre nosotros" a nuestro jugador más emblemático. NUESTRO CAPITÁN.Estarás siempre dentro de nuestros corazones, !! hasta siempre Victor!!