viernes, 6 de noviembre de 2009

I ARA QUE FEM?.




Desprès de moltes activitats festeres i de grans events, ara que acaba el open 500 de tenis en VALÈNCIA, i també finalitza el campionat del mon de motociclisme que els quedara per fer als polítics d'aquest país, que al pas que van ho faran tot en plan majestuos.
Tot açò molt bé fins ací, i qui diria que no feren totes estes coses al costat de ta casa i JO NO SERE. Vuíc que facen açò i més cosses. Lo que passa es que alguns no saben lo que ens costa, ja que ells els polítics enxufats no paguen res, i més a més de quan en quan se queden en diners, malversant-los o ficant-los en empreses d'amics o en paraisos fiscals.
Lo més gracios es que alguns se jacten de dir que bé que esta tot, després de que el AGORA, no esta inagurada i tampoc te el sostre" TECHO", per el que passa un fred que "pela", açí ho fan tot molt arreu.
Els edificis de la CIUTAT DE LES ARTS I DE LES CIENCIES, son les piramides dels FARAONS, eixes construccions fetes per faraons mesianics, que no es veien el melic, i que no dubtaven en que la gent morira per el seu ego. A VALÈNCIA estem fent lo mateix i en connivencia en alguns jutjes i auditors de conters que veuen com tot lo mon, veu i diu que els sobrecostos son el 3 de lo pressupostat, i hi han edificis que no els acaben de fer.
Qui millor que un periodista econòmic per definir lo que el MOLT HONORABLE PRESIDENT DE LA GENERALITAT es jacta de dir:
CREACIÒ D'EMPLEO.- Som una de les autonomies en més atur.
CREACIO DE RIQUESA.- No es veu per cap lloc, tot sobrevalorat fins el infinit.
CREACIÒ D'IL.LUSIONS.- Magnific encantador de serps.
AQUEST ENLLAÇ ES MOLT BÓ I PROU ACLARIDOR DE LO QUE JO VUIC DIR.

http://blogs.cincodias.com/debajo-de-los-ladrillos/2009/11/del-cielo-caerán-11000-millones-de-euros.html

1 comentario:

CISCO dijo...

quines difamacions dius, el nostre president ho esta fent de allo mes be. Sou tots uns mentirosos. I si no teu creus mira canal camps i t'informaran com deu ( camps altra volta ) mana. Ara que ja ho notareu quant no estiga. I si per alguna de aquelles ixquera el pspv elegit, al dia seguent del mandat s'asabentareu tots del despilfarro que estan fent i de la ruina economica a la qual mos estan dugent.