lunes, 4 de enero de 2010

CAP D'ANY-09








En aquestos dies de nadals, sempre esta el dia de cap d'any el dia de SAN SILVESTRE, ens toca correr per veure lo que no has begut en tot l'any, menjar les uves lo mes aviat possible, i passar-teu lo millor que pugues.
Quan varem ser jovens d'edat que no d'espirit, els amics feïem festes en plantes baixes, i seu pasabem de lo més bé, si no es que algú es quedava fora de joc per la beguda. Ficar les llums al local era cossa meua, uns altres s'en carregaven de altres menesters, uns de la música i altres de la barra.
Ara quan es fas major veus passar aquest dia ,com un dia festiu en el que es teus fills estan esperant el dia en el que no volen estar amb tú, i això no es lo més greu, lo més greu es que et passen els anys molt rapit, a mi lo que més m'agrada hui, es alçar-me en un lloc i vorer el mati del dia 1, fer-li fotos i respirar el aire d'eixe any nou, m'agrada fer els resumen del any quan passa. I com no, lo màxim es quan al dia següent fart, però ven fart de menjar i beure, i veus com algú s'apiada de tots i ens fa una paella de marisc. " PA BERSE MATAO".
Els dolços practicament ni t'entren, tens que fer un esforç per poder menjar-los, però els faç un lloquet a la panxa, i ja el colmo es el cafè i la copeta de MARI BRIZARD, ja que no es deu de perdre la costum.
Queda poc per el dinar amb la família de ma mare el dia dels REIS MAGS, i ahi en eixe dinar s'acaba el proces de "ENGORDE" de les festes, encara que lo millor estiga qui estiga, ja que uns dies fallen uns , uns altres venen nous, lo millor de tot es que la família es senta a la taula i s'ho passem de lo més bé.
També estem dedicant temps a fer una banda a la caseta dels meus amics, i vorer si per al any que bé, tenim una orquestra a la festa del proper cap d'any, espere que no es denuncie ningú per explotació juvenil.

El dia 7 es torna a la normalitat, i a la tranquil-litat, ja que ens fem vells i no estem per molts de trots.
BON NADAL I PROSPER ANY NOU.
LO MILLOR D'AQUESTOS DIES SON LES REUNIONS EN LA FAMÌLIA I ELS AMICS.

No hay comentarios: