domingo, 24 de enero de 2010

RAFA MARTINEZ III EL HUMILDE




Pot ser que els que no em coneguen, no sapiguen de lo que parle, per-ho el que coneix a RAFA MARTINEZ, si que ho entendrà.
La gent es sol comportar com es, i si u es comporta com RAFA es per que ho sent, i es humil i molt atent amb els aficionats, no deixa de perdre un minut en fer-se fotos i signar fotos amb els aficionats, tampoc es deixa un minut per estar amb els penyistes per poder parlar amb ells.
Ja era hora que els aficionats tinguerem herois de veritat, i no herois de fum i de fang, aquestos no ens interes-en, i si que ens interes-en els jugadors d'equip i aquells que ens dediquen atencions i minuts.
Tenim equip i lo millor que tenim entrenador, lo més gran que ens a passat es que NEVEN SPAHIJA , vulga estar i renovar el seu contracte, ja que amb ell s'he esta fent un equip, i els jugadors estan compromesos.
Tenim jugadors i entrenador, lo que ens faltava que eixos jugadors agafaren el esperit de sacrifici i de humiltat i de treball, i pareix que estem agafant-ho, i sobre tot el equip te cor de lluita, i no deixa baló per perdut.
TOTA PEDRA FA PARET. M'AGRADA GUANYAR A TOTS, LO QUE MES M'AGRADA ES LO BÉ QUE S'HO PASSAR-EM TOTS ELS AFICIONATS AHIR CONTRA EL BARÇA.

No hay comentarios: