sábado, 24 de julio de 2010

AS DE COPES!!!!!!!!!!!!!!




Que millor que uns amics, un bon sopar i el president del POWER VALÈNCIA BASKET CLUB, per poder gaudir de una xarrada, unes fotos de la copa en la SEDE DE LA PENYA EL TRIPLE.
Per amistat no puc dir tot lo que alli varem escoltar, el presi lo que basicament ens dona va ser molta il.lusiò, i ens va transmetre que el màxim accionista li ha tornat l'il.lusió.
VICENT SOLÀ ja esta en açò del basquet 31 anys, i va portar als germans ROIG, quan encara el basquet valència estava vinculat al VALÈNCIA C.F., te tanta il.lusiò en el basquet que podria estar hores i hores xarrant de basquet, i això es de veres ja que ahir per la nit la reunió acabava sobre les 2 del mati.
No sense dificultats el president del PVBC, ara a estes hores es VICENT SOLÀ, i no sense dificultats i adversitats fa 1 any, va agafar un vaixell que anava a la deriva, i com un apagafoc ell i PACO RAGA, han portat l'il-lusiò i el bon treball a l'equip, i encara que algunes persones de dins de club, tinguen cels quan u li va bé, i guanya algun titol, aixa gent no lis tenen rencor, ja que com diguen de " BIEN NACIDOS ,ES DE SER AGRADECIDOS".
Hi han persones que es guanyen amics, i altres que els perden continuament, ja que no es de rebut, que els teus compànys d'empresa, no estiguen de lo mès cpontents si l'empresa funciona, i es amena a la gent quant tù manes.
El divendres 23 de juliol les 2 copes de la ULEB, van estar a la seu de la PENYA EL TRIPLE, i jo em vaig fer una foto amb dues copes de més, jajajjaja no li ho comenteu a els agents de l'ordre. Que bé que meu vaig passar ahir per la nit escoltant a un advocat, a un president de basquet, peró sobre tot a una gran persona que rebosa una humanitat molt gran, i sobretot es fa voler, i la gent el vol ja que VICENT parla clar i net.

QUE GRAN PRESIDENT TENIM.
" I SI L'ENVIDIA ES MEDIRA AMB DINERS, MOLTS SON MIL.LIONARIS".
AIXA GENT ENVIDIOSA TAN SOLS ELS DIC: "QUE VOS DONEN PER ON AMARGUEN ELS PEPINOS".

No hay comentarios: