domingo, 25 de julio de 2010

FERRARI, FERRARI, TENEMOS UN PROBLEMA.



Quan els primers astronautes anaben cap a la lluna, varen dir la celebre frase de " HOUSTON, HOUSTON TENEMOS UN PROBLEMA".
Ja estic fins els collons de tanta tonteria d'equip, als ferrariste en agrada sobretot l'escuderia i no tant els pilots, ja que lo que uno tinga que guanyar, que ho guanye a la pista, i que no em toquen els collons per radio, la burla ha sigut "MASSA PER LA CARABASSA".
Seran molt bons fent cotxes de carreres, peró dissimulats no, i si vols fer consigna d'equip, se inventen una frase al principio de campionat, peró a un ferrarista convencut com jo li ha donat vergonya lo del ingenier de torn, ja que es podia haver foicat la llengua per el cul.
NO pdodem fer mes el ridicul, i no es per el diners, ja que veig al BOTIN de torn per la tele i pareix al pare de HAMILTON el any passat, que la gent aixi que veja les carreres desde la sala VIP, i que deixen de fer el TONTO en el PADDOCK.
Va ALONSITO ficat a currelar i guanya les carreres a la pista, i deixem-se de queixar-se, ja que deixa forma no guanye, a ningu.
FORZA FERRARI, GRAN FERRARI. SI LO DE HUI HO VEUEN ELS FUNDADORS DE LA ESCUDERIA ES MORIEN ALTRA VEGADA.

No hay comentarios: