lunes, 12 de julio de 2010

UNA DE INIESTAS,CARBONEROS Y ,ETC......



Como amante del basquet, no soy enemigo del fùtbol, ya que si bien los futboleros no ven basquet, yo si que veo fùtbol. Como no ver un partido donde jueguen cracs como INIESTA, XAVI, VILLA, CASILLAS, ETC......
No tornare a vorer un partit amb dones, i mès si no saben ja que em ficaren nervios, al menor tir, o desmarc del holandesos, no va ser el dia de la final, tambè em varen ficar nervios el partit contra ALEMANYA.
Em pareix una mentida i una farsa lo del polp PAUL, ya que si fora de veres, jo als cefalopodes es ficaria a manar quans-sevol país del mon.Quanta parida junta, si ESPANYA guanya es per que es el millor, i els millors també tenen que tindre un poc de sort, ja que si els HOLANDESSOS AHIR INVENTAREN EL FUTBOL-TAEWKONDO, i algun jugador espanyol no va ser afusellat al camp, ja que el joc dur es una cosa però el joc violent no esta bé.
Els herois no naixen ,es fan i la gent húmild com IKER CASILLAS I INIESTA, son aixi perque si, i si INIESTA es recorda d'un amic com DANI JARQUE ,celebrant un gol dels més importants de la seua carrera, es per que li naix.
I si SAN IKER li dona un " MORREO" a la seua novia ,en mig de la retransmissió era també per callar unes quantes boques, ja que de BOCAXANQLES el estat ESPANYOL esta plè.
Ja que si bé que et bessen a la TV, en directe es molt fort, lo més fort es que alguns qüestionen la profesionalitat de la gent al treballar, i més si algun company de professiò ho fa.
M'alegre perque `per conseguir les cosses es fan en companyia, i si es d'amics millor.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Fa un quants lustres, no haguerem segut tant fins. Agueren dit
¡¡¡¡ PERO FOLLEN O NO FOLLEN !!!!