viernes, 12 de noviembre de 2010

DEL CEL A L'INFERN EN L'AVE.




Fara més o menys uns 6 mesos que estabem en el limbo del basquet, en una orgia de triomf. En terres del PAÍS BASC, varem guanyar un títol, i després de eixos mesos em passat al més gran dels purgatoris existents, quasi ja més prop del infern que altra cossa.
Jo porte vegen al equip en directe uns 12 anys, no porte 25 anys com JULIO, ANTONIO, O JOSE CARLOS i més gent anònima. Peró en este poc temps que porte ja he vist de tot, he vist la gloria i la decadencia del imperi. Aquest equip es únic, ja que el mecenes es el màxim accionista, fins fa poc president, quasi tots els equips som més independents del seu patrocinador.
Aixó es bo i a la mateixa ora es mal, ja que si el màxim accionista es fa dirigent tècnic, i vol dirigir, fitxar, i fer un poc de tot, mal va.
El MESIANISME es negatiu, ja que cada persona pot fer lo que vulga, però no es pot ser més PAPISTA QUE "EL PAPA".
Lo barato costa car, i la mala gestió al final se paga, ja que quedant-se a NEVEN SPHAIJA, i part de l'equip, no hagerem fet tant el ridicul com l'estem fent ara, ja que donar-li el comandament a un entrenador inexpert, ja que no es lo mateix jugar per no baixar, que jugar per guanyar, i si es possible guanyar jugant bé.
Triar d'una terna al més econòmic es signe de que al final pot fallar, més si agafes un entrenador en personalitat, ara portar una altre entrenador, pot ser un arma de " doble filo", pot ser que la gent que ha portat HUSSEIN, no s'acople i passe que hi aixca, que tirar algun que altre jugador.
Ahir 2 jugadors que haguera portat NEVEN SPHAIJA, com Macilius y Petravicius ens varem fer un trage, jugarem molt bé, i no tinc ganes de pensar que hagerem fet si NO tirem al entrenador, i amb uns quants retocs.
.............. MARE MEUA em fique mal.
El que tinga idea de com funciona un supermercat, que ho faça, però de basquet no tenen n'idea, lo que tenen massa idea es de mal fer cosses, i ficar traves, que ens deixen tranquils, i que s'en vagen a PASTAR FANG.

No hay comentarios: