lunes, 3 de enero de 2011

NADALS A ABEN-RAZIM....




Que millor que passar el cap d'any, amb la teua família, els teus amics, i envoltat per un maravel.los entorn, de arquitectura, paisatges a lo bestia, i no podia faltar un bon dinar.
ABEN-RAZIM.....es un poble amb molt d'encant, paradisíac, envoltat per historia i per una naturalesa, que fa possible que VALÈNCIA tinga aigüa que ficar-se a la gola, que bonic que son el rebostos dels rius, que agradable per els oits es el passar el aigüa prop de tù, si desprès et passes per els boscos i per les pintures rupestres, deixos "DALIS" antics, que hi han al seus alrededors. hauras passat uns dies de relax, hauras passat el temps recollint salut.
No soc un critic de viatges, i ja feia temps que volia fer aquest viatge, volia gaudir de la família, i que millor que anar amb els teus amics.
I com no, nosaltres que som uns iconoclastes de com se deu de ser "JUPPIES", va i es passem per unes pistes de esqui, per poder gaudir altra volta de lo més gran, que no es altra cosa que la NATURA.........


MARE MEUA QUINA "PANTXA" DE CAMINAR QUE ME PEGAT....TINC AGÜLLETES FINS EL ULTIM PEL....
QUE L'ANY 2011 SIGA MILLOR QUE L'ALTRE ANY PASSAT, QUE TINGAM MÉS SALUT PER AL CANUT.

2 comentarios:

CISCO dijo...

Mira que es uns dels llocs hon vuic tornar despres de molts anys. No se si recordes que vaig anar amb tu. Et sona d'algo eixe poble que no esta molt llunt ORIOLA DEL TREMOLAR. Feliç any nou.

Unknown dijo...

Que ve ho hem passat!!!
Tenim que fer mes eixidetes con esta! amb crialla o sense? jajaja
Feliç any a tots!
Salut i ...força en el canut!
Anna