sábado, 2 de abril de 2011

NOUS AMICS, NOVES IL.LUSIONS






Enguany he volgut ser diferent en el que respecte d'això escric en el blog de la penya el triple. M'ha agradat comptar més històries que partits, he fet amics i amigues pertot arreu, gent diferent però totes ens agrada el mismo...EL VALÈNCIA BASKET CLUB.
.....HI HA PERSONES QUE PER MOTIUS DIFERENTS NO ACUDIXEN AL BASQUET,CADA UN TÉ EL SEU MOTIU, PERÒ NO DEIXEN DE VOLER A ESTE EQUIP, NO DEIXEN D'ANIMAR DES DE LES SEUES CASAS, DES DELS LLOCS I LLOCS MÉS INIMAGINABLES. DES D'ALBACETE VE ESTEBAN, TOTS ELS PARTITS ARA PER MOTIUS PERSONALS NO POT VINDRE, PERÒ AFICIONATS COM EL ES MEREIXEN QUE ES DONEN EIXE PREMI.
....RAQUEL esta a CATALUNYA, molt aficionada a DAVID NAVARRO, però m'ha demostrat que li agrada el power, fins al punt de portar la bandera del POWER PEL SEU POBLE, SANTA MARGARIDA DE MONTBUI. GRACIES RAQUEL.
....ROSA ha sigut i és una supermegaguais aficionada al basquet, per motius familiars tuvoio que deixar-ho, però enguany ha anat prenent contacte amb el pavelló de la FONTETA una altra vegada. Res ni ningú li ha trencat la idea de tornar, la seua passió pel basquet supera barreres, ningú ha pogut deixar-la sense il·lusions per veure basquet, per ella no passa"
.....El basquet m'ha portat a fer amistat amb gent que li agraden altres equips de basquet, i això no hi ha siod impediment per a poder parlar amb CARLOS un amic fan del PANATHINAIKOS, CARLOS estan amant del seu equip que ha passat l'eliminatòria contra el barça en l'infern griego...CARLOS LA TEUA JA ESTES EN LA FINAL FOUR, ESPERE QUE EL VALENCIA.
Enguany hem tingut 2 sensacions diferents. El no guanyar un partit, i estar en zona de descens. I l'altre ser imbatibles i amb possibilitats d'arribar a la final four.Pero el que mes m'ha agradat és l'amistat que he fet, i les que espere fer. Ja que l'equip puja i baixa, però els amics costen de fer, però el cultiu de la seua amistat es lo que més m'agrada.
A TOTS ELS AMICS QUE HE FET, I ELS QUE PUGA FER......GRACIES PER PODER GAUDIR DE BASQUET AMB VOSALTRES.

1 comentario:

Unknown dijo...

Willy Moltes Gràcies!!!
Espero que seguim durant molts anys sent grans amics i tenint il.lusions amb el POWER ELECTRONICS VALENCIA!!!
Ara la il.lusió de tots es arribar a la FINAL FOUR!!!
Amunt PEV!!!